ceturtdiena, 2022. gada 31. marts

Naujenes tautas bibliotēkas darbība no 2022.gada 1.aprīļa

2022. gada 22.martā tika pieņemti Ministru kabineta noteikumi Nr.192 “Grozījumi Ministru kabineta 2021. gada 28. septembra noteikumos Nr.662 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”.

 


  No 2022. gada 1. aprīļa Naujenes tautas bibliotēkā un tās struktūrvienībās tiek atcelti visi Covid-19 ierobežojumi. Ikvienam apmeklētājam pieejami visi bibliotēkas piedāvātie pakalpojumi, kā arī ir iespēja apmeklēt bibliotēkas rīkotos pasākumus.

Tomēr arī turpmāk aicinām ikvienu būt atbildīgam.

Atgādinām, ka bibliotēkā nedrīkst atrasties personas, kurām noteikta pašizolācija vai kurām ir elpceļu infekcijas slimības pazīmes.

Aicinām apmeklētājus (izņemot no vienas mājsaimniecības) ievērot savstarpēju 2 metru distanci, kā arī nedrūzmēties, īpaši pasākumu apmeklējuma laikā.

Grāmatas un citus informācijas resursus arī turpmāk var rezervēt jau iepriekš, izmantojot autorizēto sistēmu “Mana bibliotēka”, pa e-pastu vai zvanot bibliotēkai.

Datorpakalpojumu izmantošanai aicinām pieteikties, zvanot bibliotēkai  65450246 vai rakstot e-pastu biblioteka@naujene.lv 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru