otrdiena, 2021. gada 9. februāris

Golubevu ģimenes baložu figūriņu kolekcijas izstādes “Mana baložu pasaule” fotoreportāža!


Naujenes tautas bibliotēkā izstāžu cikla "Bibliotēkas vitrīnas stāsti" ietvaros no 2021. gada 12. janvāra līdz 26. februārim darbojas Golubevu ģimenes baložu figūriņu kolekcijas izstāde “Mana baložu pasaule”. Izstādē apskatāmas baložu un citu putnu figūriņas no dažādiem materiāliem, fotogrāfijas un grāmatas.
    Sakarā ar ārkārtas situācijas pagarināšanu un noteiktiem drošības pasākumiem, izstādi klātienē var apmeklēt tikai 1 lietotājs vai vienas mājsaimniecības locekļi. Lai visi interesenti varētu apskatīt izstādi, Naujenes tautas bibliotēka piedāvā  izstādes fotoreportāžu.

Golubevu ģimene ne tikai kolekcionē baložu un citu putnu figūriņas, bet arī audzē dekoratīvus baložus un piedalās dažādos pasākumos, lasīt šeit
Citāts no raksta :" Aleksejs Golubevs savus baložus parādīja arī pagasta svētkos. “Tā ir sirds lieta, izkopta bērnu dienās, kad tētis turēja baložus. Baloži palīdz aizmirst nogurumu, noņem stresus. Esmu uzbūvējis baložu māju, tur tagad dzīvo ap 100 baloži. Tie pārstāv vismaz 7 šķirnes,” pastāstīja baložu vīrs. Viņš lepojas, ka pat viņa uzvārds atbilst šim hobijam. "


Vairāk par Alekseju Golubevu var izlasīt Dauugavpils novada domes mājas lapā,  Daiņa Bitiņa rakstā  "ALEKSEJA GOLUBEVA 50 GADU ILGĀ DRAUDZĪBA AR BALOŽIEM"                        

Aleksejs Golubevs
un dažu baložu šķirņu fotogrāfijas

Golubevu ģimenes baložu figūriņu kolekcijas izstādes 

“Mana baložu pasaule” fotoreportāža

Izstādi var apmeklēt Naujenes tautas bibliotēkas darba laikā, pēc adreses Daugavas iela 31A, Krauja, Naujenes pagasts, Daugavpils novads. Tālr. 65450246, biblioteka@naujene.lv .

Paldies, Golubevu ģimenei par atsaucību un iespēju skatīt šo jauko kolekciju Naujenes tautas bibliotēkā.

Apmeklējot izstādi lūdzu ievērot visus
 epidemioloģiskos drošības pasākumus !

(dezinficēt rokas, lietot sejas maskas, ievērot 2m distanci, vienlaikus ne vairāk par 1 lietotāju, izņemot vienas mājsaimniecības locekļus un ne ilgāk par 15 min.)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru