trešdiena, 2020. gada 2. decembris

Drošības pasākumi bibliotēkā no 2020.g. 3.12.- 2021.g. 11.01.

 Ievērojot LR Ministru kabineta ieviestos jaunus drošības pasākumus, informējam par izmaiņām  Naujenes tautas bibliotēkas un  tās struktūrvienību darbā ārkārtējās situācijas laikā.

Sākot ar 2020.gada 3. decembri  un līdz 2021. gada 11. janvārim

Bibliotēka turpina izsniegt grāmatas līdzņemšanai pēc iepriekšēja pieteikuma.

Uzturoties Naujenes tautas bibliotēkas un
 tās struktūrvienību telpās:

·        OBLIGĀTI  lietot sejas masku vai respiratoru, izņemot bērnus līdz 7 gadu vecumam, ievērot 2m distanci un dezinficēt rokas un bibliotēkā uzturēties tikai, lai saņemtu grāmatas


Vienlaikus bibliotēkas telpās ne vairāk par 2 lietotājiem , izņemot vienas mājsaimniecības locekļus;        

·        Bibliotēkas telpās aizliegts atrasties personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm (drudzis, klepus, elpas trūkums).


·        Naujenes tautas bibliotēka lūdz bibliotēkas lietotājus iepriekš rezervēt vai pasūtīt grāmatas izmantojot bibliotēkas elektronisko katalogu https://naujene.biblioteka.lv vai pa tālr. 65450246 vai rakstot uz e-pastu: biblioteka@naujene.lv ;

·        Piedāvājam arī lasīt grāmatas attālināti, neizejot no mājām, izmantojot e-grāmatu bibliotēku https://www.3td.lv/ , mācībām izmantot datu bāzi www.letonika.lv , paroles piekļuvei var saņemt pa tālruni 65450246 vai rakstot uz e-pastu biblioteka@naujene.lv ;

·        Ja vēlaties kļūt par bibliotēkas lietotāju, piedāvājam reģistrēties attālināti.

·        Bibliotēka piedāvā e-konkursus, e-bibliotekārās stundas, virtuālās izstādes un virtuālās grāmatas, kuras ir publicētas bibliotēkas emuārā  .

Aicinām sekot līdzi jaunumiem pagasta mājaslapā , kā arī bibliotēkas Facebook lapā, kur pieejama visa aktuālā informācija par bibliotēkas darbu un sniegtajiem pakalpojumiem kā klātienē, tā arī attālināti.

Aicinām pievērst uzmanību tam, ka piesardzības nolūkos ir ieviesti dažādi ierobežojumi, kas var mainīties atkarībā no situācijas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru