ceturtdiena, 2019. gada 31. oktobris

Muzikāli-poētiskā pasākuma norise

2019.gada 30. oktobrī Naujenes tautas bibliotēka aicināja uz poētiski-muzikālo pasākumu "Dzejas un mākslas krustpunktā".  Pasākuma dalībniekiem bija iespēja ceļot dzejas un mākslas pasaulē, no viena  pieturas punkta līdz nākamajam. Pirmā krustpunkta pietura bija Lilijas Voronovas virtuāla dzejas grāmata, kuru Naujenes tautas bibliotēka  šogad sakārtoja  un publicēja  bibliotēkas emuārā  un šī ir bibliotēkas izveidota desmitā, jubilejas virtuālā grāmata. Skat. http://naujenestautasbibliotka.blogspot.com/p/virtualas-gramatas.html  
      Otrā krustpunktā, uzstājās ciemiņi - kora kapela "Spadčina" no Daugavpils  Baltkrievu kultūras centra, ar ļoti skaistu muzikālu priekšnesumu. Trešajā pieturā, atklājam Latgales brīvo mākslinieku asociācijas priekšsēdētājas Marijas Safronovas mākslas darbu personālizstādi. Noslēgumā pieturējām pie Naujenes pagasta dzejnieces, jaunās mākslinieces Margaritas Labonarskas mākslu darbu izstādes atklāšanas. Pasākumu noslēdza   dzejnieks Pāvels Plotnikovs, kurš sveica pasākuma dalībniekus ar savām dzejas rindām un dzejniece, muzikante Marija Jurkova, kura nodziedāja pašas sacerēto dziesmu "Lūgšana" .

Paldies, visiem pasākuma dalībniekiem, viesiem un ciemiņiem par aktīvu dalību un atsaucību! Īpašs paldies, Baltkrievu kultūras centram un Latgales brīvo mākslinieku asociācijai par sadarbību!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru