piektdiena, 2023. gada 13. oktobris

Sarunas ar pediatri Ilzi Kucinu

 

Vai mēs varam būt gatavi aukstajai sezonai? - JĀ! 
Vai būdami gatavi aukstajai sezonai, mēs un mūsu bērni slimosim? - JĀ! 
Jo tas ir neizbēgami, taču tam var sagatavoties, parūpējoties laicīgi gan par mājas aptieciņu, gan par savu informētību. 


12.oktobrī Naujenes bibliotēkā viesojās Ilze Kucina - Daugavpils reģionālās slimnīcas un BKUS pediatre, kas pastāstīja par vecāku rīcību bērna saslimšanas gadījumā, atbildēja uz aktuālajiem jautājumiem par medikamentiem un to devu katrā atsevišķā gadījumā. Ārste deva ieteikumus, kā rīkoties mājas apstākļos, ja ir drudzis, šķidra vēdera izeja, vemšana vai apdegums. 
Ilze Kucina arī iepazīstināja ar interneta vietnēm, kur var saņemt lietderīgu informāciju un padalījās ar savu pieredzi un reāliem piemēriem no savas prakses!

☝ Ja bērns saslimis, noteikti jāsazinās ar savu ģimenes ārstu, taču atcerieties, ka bērnam iespējams (un vajag!) palīdzēt arī mājas apstākļos. 

☝ Situācijas, kurās nekavējoties jādodas uz slimnīcas neatliekamās medicīniskās palīdzības nodaļu vai jāzvana 112.

😷 SIMPTOMI

👀 BKUS informatīvi materiāli.

















1 komentārs:

  1. Labdien, mani sauc Klaudija Kleina, es esmu finanšu darbinieks, izsniedzu aizdevumus un citus finanšu pakalpojumus, kā arī pārstāvu Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services ir visaptverošs un uzticams aizdevumu uzņēmums, un mēs piedāvājam visa veida finanšu pakalpojumus, piemēram; Personīgais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums un daudz kas cits. Ja jums ir ļoti nepieciešami kādi aizdevuma pakalpojumi, es ieteikšu sazināties ar manu uzņēmumu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai sūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +31642117819 | un jums ir aizdevums savā kontā 24 stundu laikā, jo mēs sniedzam lieliskus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kredītus ar ķīlu un bez ķīlas, kā arī Jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro ar procentu likmi 3% gadā ar atmaksas termiņu no 1 līdz 30 gadiem. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevumu produktu klāstu.

    Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai sūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +31642117819 | & Saņemiet atbildi nekavējoties

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir tavās rokās!!

    AtbildētDzēst