pirmdiena, 2022. gada 3. oktobris

Naujenes Mūzikas un mākslas skolas vizuālās mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde bibliotēkā

Naujenes tautas bibliotēkā no 04.10. līdz 31.10.2022 būs apskatāma Naujenes Mūzikas un mākslas skolas vizuālās mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde "Kaķi".



“Kāda dāvana ir lielāka par kaķa mīlestību?”
/Čārlza Dikensa/
Kaķis ir mājas rota, vieni no valdzinošākajiem mājas mīluļiem, kas atrodas gandrīz lielākai daļai mājās. Rūpēties par kaķi nav grūti, un ir tik pat viegli to mīlēt. Ar viņiem vienmēr ir interesanti. Vērot
viņus, spēlēties ar tiem, ieklausīties viņu murrāšanā un glāstīt tos. Nav brīnums, ka kaķis ir visatpazīstamākais dzīvnieks pasakās, stāstos un multiplikācijas filmu varonis.
Naujenes Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi izstādē attēlo savus mājas mīluļus papjē- mašē tehnikā, gleznojot, veidojot no aplikācijas, kolāžas, ietērpjot tos neparastā apģērbā, papildinot ar kādu interesantu aksesuāru un iekrāsojot mājdzīvnieka spalvas toni sulīgās krāsās. Veidojot izstādi, audzēkņi atzīst, ka ir bijušas domas savus mājas mīluļus nokrāsot kādā spilgtākā toni, kas izskatītos ļoti stilīgi un neparasti.

    Darbu autori: Adriāna Morozova, Katrīna Kuļikova, Alise aizbalte, Sandra Minova, Estēlija Derjabo, Viktorija Sukonkina, Arina Simanoviča, Timurs Lapkovskis, Darija Borovika, Aleksandra Solima, Sofija Samohvalova, Arina Kopilova, Darina Bisikova, Austra Suseja.
Skolotāja: Anita Jasinska





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru