pirmdiena, 2022. gada 20. jūnijs

Izstādes atklāšana

Naujenes tautas bibliotēka 2022.gada 6.jūlijā, plkst. 15.00 aicina apmeklēt Edītes Strupās radošo darbu izstādes atklāšanu un meistardarbnīcu "Ziedi man apkārt", kur Jūs varēsiet ne tikai apskatīt izstādi, bet arī paši izgatavot īpašu dāvaniņu sev vai kādam citam  Jums tuvam cilvēkam.

Edīte Strupā:
"Sievietes visos laikos ir mīlējušas ziedus to smaržas, skaistuma un maģiskuma dēļ. Viņu rokas ziedus gan tamborē, gan veido no krāsainām lentām, uzbur košus krēma ziedus uz tortēm… Es ziedu veidošanai izvēlējos papīru un konfektes, lai radītu mīļas dāvaniņas saviem tuviniekiem un draugiem. Pirmās idejas un pašu tapšanas procesu atradu internetā. Šogad šim vaļaspriekam pievienojās arī ziedu gleznošana. Izstādē var redzēt kompozīcijas, kas tapušas pašas priekam un ideju krātuvei. Patreiz idejas jaunām kompozīcijām pie manis atnāk pašas. Tad sākas pats interesantākais - radīšanas process. Būšu ļoti priecīga, ja kāda ideja noderēs arī Jums"

Izstādes atklāšana un meistardarbnīca  notiks - Naujenes tautas bibliotēkas Lasītavā, pēc adreses Daugavas iela 31A, Krauja, Naujenes pagasts, Augšdaugavas novads.Uzziņām t. 65450246, biblioteka@naujene.lv
Pasākuma laikā publicitātes vajadzībām var tikt veikta fotografēšana un filmēšana.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru