otrdiena, 2019. gada 7. maijs

Foto izstāde "Laimes Receptes" atceļoja uz Naujenes tautas bibliotēku

   No 2019.gada 07.maija līdz 24.maijam  Naujenes tautas bibliotēkā darbojas dzejnieces Ilmas Kupcovas ceļojošā foto izstāde "Laimes Receptes". Izstāde ir apskatāma bibliotēkas darba laikā pēc adreses Daugavas ielā 31A., Krauja, Naujenes pagasts, Daugavpils novads. Tālr. uzziņām  65450246, biblioteka@naujene.lv .
            "Cilvēks savā mūžā piedzīvo ļoti daudz dažādu notikumu un labākais veids kā paturēt to prātā – iemūžināt fotogrāfijā. Svarīgākais ir satvert to brīdi, sajūtas dzirksteli, kas vairo mūs prieku un mīlestību pret dzīvi. Katrs redz pasauli ar savām acīm, bet ikvienam ir tiekšanās atrast to, kas padarīs sirdi priecīgu, satrauktu, raisīs emocijas. Tas varbūt jebkas – rīta kafija, saullēkts, mīļotā skūpsts uz vaiga, kaut vai ūdens lāse sunim uz deguna! No šīm detaļām arī sastāv mūsu laime. Katram tā ir sava – laimes recepte…
Ilma Kupcova ir viena no šīs receptes atklājējām, kurā viena no sastāvdaļām ir fotografēšana, viņa ir no tām, kas spēj noķert “īsto brīdi”! Bet ar to mākslinieces prasmes vēl nebeidzas, neatņemamo daļu viņas dzīvē aizņem dzeja."                                          (Citāts no vienas  ceļojuma izstādes anotācijas )
                                                     
 Aicinām izbaudīt mākslinieces iemūžinātās 
un atrast savas Laimes receptes!!!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru