ceturtdiena, 2018. gada 27. septembris

Bibliotēka griežas pie Kraujas ciema esošiem un bijušiem iedzīvotājiem


Naujenes tautas bibliotēka strādā  pie virtuāla izdevuma “HOFTENBERGA JEB KRAUJAS CIEMA HRONIKAS”  veidošanas, kas sastāvēs no dažādu gadu ciema, muižas, stacijas,  iestāžu, uzņēmumu,  ielu, māju, ēku fotogrāfijām un vēsturiskās hronikas datiem, atmiņām, novadpētniecības un arhīva materiāliem. Naujenes tautas bibliotēka griežas pie Kraujas jeb Hoftenbergas ciema (Daugavpils novads, Naujenes pagasts) esošiem un bijušiem iedzīvotājiem, kuri var padalīties ar Kraujas ciema dažādu gadu fotogrāfijām, atmiņām, vēsturiskiem faktiem. Ja Jums ir pieejami šādi materiāli lūdzam  sazināties ar bibliotēku  pa tālr. 65450246 vai iesniegt personīgi bibliotēkā (Daugavas iela 31A, Krauja, Naujenes pagasts, Daugavpils novads) vai atsūtīt uz e-pastu biblioteka@naujene.lv .Kopīgi saglabāsim, apkoposim dzimtā ciema vēstures lappuses nākamajām paaudzēm!!!

Aicina, Diāna Čiževska
Naujenes tautas bibliotēkas vadītāja    


Virtuālā izdevuma “HOFTENBERGA JEB KRAUJAS CIEMA HRONIKAS”
lappuses paraugs

2 komentāri:

  1. Mācījos no 1962.gada līdz 1966.gadam šajās telpās, kur toreiz bija Lāču pamatskola (1.-4.klase), tā ka dzīvokļi tajā laikā tur vēl nebija. Cik atceros, kādu laiku tur vēl bija skola, man pašreiz grūti pateikt, cik ilgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par atmiņām, palabosim!!! Varbūt ir saglabājusies, kāda fotogrāfija? Mums nav Kraujas ciema 60.,70.,80.,90 gadu fotogrāfiju, būtu ļoti pateicīgi! Un ja varētu Jūs palūgt atsūtīt atmiņu autora vārdu, uzvārdu! Bibliotēkas e-pasts: biblioteka@naujene.lv

      Dzēst