otrdiena, 2024. gada 2. janvāris

3td.lv - Latvijas E-grāmatu bibliotēkai 5 gadi!

 

Aizvien kuplāks lasītāju skaits un lielāks lasāmvienību daudzums ir ievērots lielākajā Latvijas e-grāmatu bibliotēkā "Trešais tēva dēls". Tās bez maksas kolekcijas ir pieejamas ikvienam! Var izvēlēties kaut ko no jaunumiem vai populārākiem izdevumiem, vai arī paņemt konkrētas kategorijas grāmatu, latviešu autorus vai tulkotos darbus, un lasīt e-grāmatas tiešsaistē mobilajā ierīcē vai datorā.

Galvenais noteikums - ir jābūt bibliotēkas lietotājam, un šobrīd piereģistrēties Naujenes bibliotēkai ir iespējams arī attālināti: Lietotāju reģistrācija 

Pati reģistrēšanās notiek vietnē www.3td.lv, kur sākumlapas augšējā joslā jāizvēlas iespēja Reģistrēties. Reģistrēšanās sastāv no diviem soļiem. Pēc veiksmīgas reģistrēšanās informācijas ievadīšanas sistēma nosūta uz ievadīto e-pasta adresi aktivizācijas saiti. Ja nosūtīto saiti atver pārlūkā, sistēma aktivizē izveidoto lietotāju, un tas var sākt izmantot autorizētā lietotāja funkcijas "3td E-grāmatu bibliotēkā".

🙌SVARĪGI: Ja līdz šim lasītājam nav lietotājvārda un paroles e-kataloga izmantošanai, tad lasītājam jāvēršas savā bibliotēkā to saņemšanai! 

🙌SVARĪGI: e-grāmatas lasīšana nav pieejama lasītājam, ja bibliotēkā nav savlaicīgi atdotas visas izsniegtās grāmatas.



Jautājumu gadījumā būsim priecīgi palīdzēt! 
☎️+371 65 450 246
📧 biblioteka@naujene.lv
📍 Daugavas iela 34, Krauja, Naujenes pagasts



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru