ceturtdiena, 2019. gada 26. septembris

Dienas bez rindām 2019


Naujenes tautas bibliotēka aicina apmeklēt bibliotēku, lai mācītos vai jau izmantotu e-pakalpojumus portālā www.latvija.lv  un no 30.septembra līdz 4.oktobrim piedalīties  akcijā "Dienas bez rindām 2019", ko organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM)  visā Latvijā.


Akcijas mērķis ir iedrošināt sabiedrību pieteikt valsts un pašvaldību iestāžu pakalpojumus elektroniski, kā arī iepazīstināt ar e-pakalpojumu dažādību, lai veicinātu paradumu maiņu – ar dažādām dzīves situācijām saistītās formalitātes ātrāk un ērtāk nokārtot tiešsaistē.
        Visu nedēļu Naujenes tautas bibliotēkā, darba laikā (Daugavas iela 31A, Krauja, Naujenes pagasts, Daugavpils novads) varēs saņemt konsultācijas par e-pakalpojumiem – kādi e-pakalpojumi pieejami, kas nepieciešams, lai lietotu e-pakalpojumus, kur tos atrast, kā pieteikt, kā saņemt atbildi utt.
     Papildus aicinām iesaistīties E-pakalpojumu zināšanu viktorīnā, kurā noskaidros erudītākos e-pakalpojumu pārzinātājus. Viktorīnu organizē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru