pirmdiena, 2014. gada 10. februāris

Naujenes tautas bibliotēkas diena dzīvē

10.februāris ir klāt un LBB  jauno speciālistu sekcijas Libday projekts " Bibliotēkas diena dzīvē" startē. http://lbbjss.wordpress.com/2014/01/20/sakas-pieteiksanas-projektam-bibliotekas-diena-dzive/

Šodien, kā jau pirmdienā, jau no paša rīta bibliotēka ir pilna ar apmeklētājiem, kas atnāca strādāt uz datoriem, kurš samainīt grāmatas, kuras izlasīja brīvdienās un tikai tagad, tas ir plkst. 11:16, ir maza atelpa un es varu ierakstīt pārs rindiņas blogā! Šodien ir ieplānots sagatavot  afišas " Veiklo rociņu darbnīcai" , kura notiks 20.02.2014., kur mēs kopā ar vecākiem un bērniem veidosim kopā apsveikumu kartītes. Afišas ir jāaizsūta uz Naujenes pagasta un Daugavpils novada mājas lapām, Naujenes pagasta iestādēm,  kā arī uz avīzi "Latgales Laiks" un jāizliek uz pagasta stendiem. Viens no darbiniekiem dosies uz Daugavpili, lai atlasītu nepieciešamus materiālus darbnīcai un  izrakstītu rēķinu, ko šodien vēl jāpaspej nodot uz grāmatvedību. Radošā nodarbība notiks sadarbībā ar Naujenes pagasta sieviešu klubu "Šarms", šajā klubā ir ļoti radošas sievietes, kuras mums palīdzēs organizēt šo darbnīcu.
         Pastniece atnesa periodiku, tā ir jāiereģistrē un jāpiešķir svītrkods, lai varētu automatizēti tos izsniegt lasītājiem.
16:09. - nu beidzot parādījās pārs minūtes, lai ierakstītu pāris teikumus blogā, šodien apmeklētāji nāk un nāk, tas priecē! Pats ražīgākai laiks bibliotēkā  ir no 14:00 līdz 16:00, kad skolēni atbrauc no skolām, ir dienas, kad pie datora  trīs- četri cilvēki, mums ir 6 brīvās pieejas datori.

Bērnu nodaļā, bērni atbrauca no skolas un uzreiz pie datoriem.

Lasītavā, tas pats, kamēr gaida, kad atbrīvosies datori,  kaut ko arī palasa, tas priecē! 

Laikam šodien,viss! Bibliotēka strādās līdz 20:00.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru