trešdiena, 2020. gada 1. aprīlis

Piedalies dzejas krājuma "Dzejas dienas 2020" veidošanā!!!

Naujenes tautas bibliotēka aicina Naujenes pagasta dzejniekus  piedalīties Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes sagatavotā  ikgadējā dzejas krājuma “Dzejas dienas 2020” veidošanā, iesniedzot savus līdz šim nepublicētos oriģināldarbus. Šogad tiks sagatavots krājuma 30. laidiens.

Iespēja iesniegt savu dzeju gan latviešu, gan citās valodās tiek dota autoriem, kas dzīvo Daugavpilī un Daugavpils novadā. Dzeju, ne vairāk kā desmit tekstus, kuri agrāk nav publicēti, ir jānosūta uz Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes e-pasta adresi: vita.vilevko@daugavpils.lv . Faila nosaukumā lūgums rakstīt norādot autora vārdu un uzvārdu (piemēram: vards_uzvards).

Nosūtamajā failā nepieciešams norādīt vārdu, uzvārdu, vecumu, autora nodarbošanos un kontaktus. Dzeju un ziņas par sevi jāiesūta vienā failā (!). Faila formāts: Microsoft Word. Darbi iesniedzami līdz 2020. gada 9. jūnijam.

Krājuma redkolēģijai ir tiesības veikt iesniegto darbu atlasi un nepieciešamības gadījumā rediģēt iesūtītos tekstus, labojumus saskaņojot ar autoru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru