otrdiena, 2016. gada 21. jūnijs

DVD disku kolekcija.Pasakas

Naujenes tautas bibliotēkas krājumā esošās
 DVD un CD disku kolekcija

Pasakas.


Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta. Astrid Lindgren.
Deviņu tautu pasakas
Klausāmgrāmatā "Deviņu tautu pasakas" apkopotas Austrumu reģionus raksturojošas pasakas, lai vērstu uzmanību uz tām iezīmēm, kas latviešu un Austrumu tautām ir līdzīgas. Tajā apkopotas pasakas, kas raksturo Āzijas, Kaukāza un slāvu apdzīvotos reģionus, akcentējot visām tautām līdzīgos ētikas principus un vēršot klausītāju uzmanību uz līdzīgo, nevis atšķirīgo. Izlasi ierunājuši profesionāli aktieri – Guna Zariņa, Andris Kalnozols un Edgars Samītis, mūzikas autors – Goran Gora, runas pedagoģe – Aina Matīsa, māksliniece – Ieva Liepiņa. Klausāmgrāmata tiks nodota skolām un bērnudārziem bez maksas.
Projekts "Saredzēt! Sadzirdēt! Saprast! Rīkoties!" tika aizsākts 2012. gadā. Tā uzdevums ir veicināt toleranci un vienotību, dialoga veidošanu starp uzņemošo sabiedrību, "jaunpienācējiem" un nepilsoņiem. Klausāmgrāmata tiks dāvināta skolām un bibliotēkām visā Latvijā.
Pietuvoties vārdiem. Velta Sniķere.
Pulksteņu nakts gaitas Cielēna, Māra.
Māras Cielēnas pasakas: Pasaka par pasakām; Pulksteņu nakts gaitas; Šaha dārzs; Putnubiedēklis, Raganas meitiņa un Sals; Kaķu tramvajs; Galva, Aste un Mamma; Princeses lellīte. Lasa Vera Singajevska.
Vinnijs Pūks un viņa draugi. Alans Aleksandrs Milns.
Доктор Айболит. Корней Чуковский.
Как Бабы-Яги сказку спасали. Михаил Мокиенко.
Маленький принц. Антуан Сент-Экзюпери.
Маугли. Р Киплинг.
Пеппи Длинныйчулок. Астрида Линдгрен.
Приключения Тома Сойера. Марк Твен.
Путешествие Нильса с дикими гусями. С. Лагерлеф.
Сказки стран Европы
Смешные рассказы. В Драгунский.

1 komentārs: