trešdiena, 2019. gada 9. janvāris

Nāc, autorizējies un lasi e-grāmatas!

Naujenes tautas bibliotēka aicina savus lietotājus izmantot iespēju un lasīt e-grāmatas
 No 2019. gada 7. janvāra ikvienam  ir iespēja bez maksas lasīt latviešu autoru darbus e-grāmatas formātā tiešsaistē mobilajā ierīcē vai datorā. Tā ir kopīgi īstenota iniciatīva, lai veicinātu grāmatu lasīšanu mūsdienīgā un ērtāk pieejamā veidā. To nodrošina Kultūras informācijas sistēmu centrs sadarbībā ar SIA “Tieto Latvia”, apgādu “Zvaigzne ABC” un publiskajām bibliotēkām.
         Tīmekļa vietnē www.3td.lv pieejamas vairāk nekā 309  grāmatu, gan latviešu literatūras klasika, gan mūsdienu autoru grāmatas, kuras iemantojušas lasītāju atzinību, tai skaitā Vladimira Kaijaka “Enijas bize”, “Zem Marsa debesīm”, “Nārbuļu dēli” un “Mantinieki”, kas pamatā populārajam televīzijas seriālam “Likteņa līdumnieki”, tāpat kinorežisora Aivara Freimaņa “Katls”, Ingunas Baueres biogrāfiskie romāni, latviešu fantāzijas un detektīvžanra darbi.
     Lai kļūtu par “3td e-grāmatu bibliotēkas” lasītāju, ar Naujenes tautas bibliotēkas e-kataloga autorizācijas datiem jāreģistrējas vietnē www.3td.lv.  Visiem interesentiem lūdzam iepazīties ar lietošanas noteikumiem un reģistrāciju.
         Neskaidrību gadījumā Naujenes tautas bibliotēkas lietotājiem, lūdzam sazināties ar bibliotēku Daugavas ielā 31A. Krauja, Naujenes pagasts, tālr. 65450246, e-pasts: biblioteka@naujene.lv


Nāc, autorizējies un lasi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru